Fashionlab

Fashion nieuws en aantrekkelijke kortingen bij Fashionlab

Published On februari 5, 2015 | By admin | Uncategorized

Fashion nieuws, trends en hotspots

Wil je op de hoogte zijn van het allerlaatste fashion nieuws en laat je je graag inspireren op het gebied van mode, beauty en lifestyle? Dan is Fashionlab een website die je zeker moet bezoeken. De bloggers van Fashionlab publiceren dagelijks over actuele musthaves, nieuwe merken, de meest trendy looks, de beste tutorials, modeflaters en stijlsuccessen van celebrities en de events en hotspots die je niet mag missen. Ook vind je er leuke winacties en aantrekkelijke deals bij verschillende webshops, zoals korting bij Zalando, Urban Outfitters of Asos.

Experimenteer, creëer en inspireer


Natuurlijk kun je alle artikelen direct lezen. Slimmer is het om een Fashionlab-account aan te maken, zodat je alles wat jou inspireert op kunt slaan en op één plek kunt bewaren. Daarnaast kun je een online wishlist samenstellen en een overzicht maken van jouw favoriete webwinkels. Fashionlabbers kunnen elkaar ook volgen en tips met elkaar delen.
Niets is zo suf als het blindelings kopiëren van fashion nieuws en trends. De slogan van Fashionlab luidt niet voor niks ‘experimenteer, creëer en inspireer’. Gebruik de actuele mode als uitgangspunt, geef er je eigen draai aan, ontwikkel een unieke stijl, deel deze met anderen, volg anderen en inspireer elkaar. Dat is waar de online community van Fashionlab om draait.

Beperkt budget, volle kledingkast


Voor een unieke look en een goed gevulde garderobekast hoef je niet diep in je portemonnee te tasten. Ook met een beperkt budget kun je regelmatig nieuwe items kopen en stijlvol voor de dag komen. Bij Fashionlab vind je bijvoorbeeld het Vintagelab, een online marktplaats waar je kleding, schoenen en accessoires die anderen niet meer dragen voor een scherpe prijs kunt kopen. Kijk er geregeld even rond, want het aanbod wisselt met de dag. Wie weet tref jij er binnenkort het jurkje aan dat je al heel lang wilde hebben, maar nooit hebt gekocht.

Korting bij Zalando


Voordelig shoppen kan ook door gebruik te maken van kortingscodes. Via Fashionlab sluit je de beste deals bij meer dan 300 webwinkels. Je krijgt onder andere korting bij Zalando, Forever21, Mango, Karen Millen, H&M en Esprit.

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>