Choizz schoenen

De nieuwste schoenentrends voor 2015

Published On september 10, 2015 | By Eline van Looijen | Schoenen, Trends

Schuurman schoenen
Iedereen is het erover eens dat we een natte en koude winter achter de rug hebben. Gelukkig voor ons breekt weldra de zomer aan en dat betekent weer een seizoen vol kleuren en zon. Als we ergens naar toe willen gaan bijvoorbeeld een paar dagen naar zee of naar het binnenland dan zijn we altijd afhankelijk van het weer. Bij koudere dagen kunnen we geen sandalen of slippertjes dragen en bij warme dagen kunnen we het niet maken om dichte schoenen aan te trekken zodat de voeten geen lucht krijgen. Het positieve bij Schuurman Schoenen is dat er met de materialen wordt gespeeld. Voor elk weertype hebben ze de perfecte schoen gemaakt zodat we niet hoeven binnen te blijven bij slecht regenweer.

Een brede collectie voor een betaalbare prijs
Als je goed naar de collectie kijkt van Schuurman dan merk je dadelijk een grote diversiteit op van allemaal verschillende merken en afwerkingen. De collectie is toegankelijk voor het hele gezin, dus van kleine kinderen tot volwassenen. Naast de vele trends en de vele modellen staat comfort en een goede pasvorm centraal. Schuurman schoenen stelt de collectie samen na talloze beursbezoeken, gesprekken met de leveranciers en natuurlijk volgen ze op de laatste ontwikkelingen de voet in de mode.

Eigen labels van Schuurman
Schuurman heeft een eigen brede collectie van eigen labels zoals Choizz, Visions, 4x Comfort en die zijn een eigentijdse vertaling wat de modewereld allemaal biedt. De herenlijn richt zich vooral op het klassieke en de vrouwenlijn is meer gebaseerd op trendy.

Samenwerking met Orange Babies
Binnenkort als de zomer zijn intrede doet, zal Schuurman een samenwerking aangaan met Orange Babies. Orange Babies verzorgt een grote collectie slippers die geschikt zijn voor zoel dames, kinderen en heren. De stichting Orange Babies zet zich in om Afrikaanse vrouwen en baby’s te helpen die getroffen zijn door het hiv virus. Een groot deel van de opbrengst die Schuurman kan bekomen, zal naar de stichting gaan. De slippers zien er eigentijds uit en zijn gemakkelijk te dragen op het strand of aan het zwembad.

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>