outfits-passen

De kleuren van het voorjaar

Published On april 1, 2013 | By Eline van Looijen | Trends

Erg gewild en geliefd in dit voorjaar is de één kleur theorie. Voor deze trend kleed je jezelf volledig in een kleur en  kun je hierin natuurlijk wel de donkere en lichte tinten van één kleursoort combineren.Niet alleen je kleding is één kleur maar om aan deze mode trend te voldoen trek je deze zelfde kleur ook door in je accessoires. Denk daarbij aan je schoenen, tas, riem en zelfs je sieraden.

Voor deze trend moet je vooral denken aan de kleuren: fuchsia, kobalt, smaragd groen, diep oranje en blauw. Vrolijk en prima te vinden in zowel de donkere als de licht kleurtinten.

De pasteltinten komen weer helemaal terug, zoeter dan ooit te voren. Wat we ook op de verschillende catwalks zien gebeuren is dat deze prachtige pasteltinten geaccentueerd worden met neonkleuren en felroze, maar dit gebeurd pas tegen de zomer aan.

Metallic is ook een gedurfde kleur dit voorjaar en zal zelfs doorgetrokken worden tot aan de herfst.Jurken passen

Je zult de metallic kleuren vinden in roze, blauwe, gele en groene tinten en vooral terugvinden in accesoires. Wil je toch iets minder opvallen kun je ook kiezen voor licht glanzende en satijnen stoffen.

Laten we ook vooral de kleuren: spierwit, off white en zwart niet vergeten dit voorjaar. Veilig en het best te combineren met alle kleuren van dit voorjaar!

Waar kies jij voor dit voorjaar?

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>