avondjurkje

De feestelijke avondkleding van dit modeseizoen

Published On juli 11, 2014 | By Eline van Looijen | Trends

Gaat iemand in jouw familie of vriendenkring binnenkort trouwen en zoek je mooie avondkleding? Laat je dan inspireren door de veelzijdige trends van dit seizoen. Klassiek en stijlvol is een combinatie van zwart en wit. Een lange zwarte avondjurk met hoge split draag je bijvoorbeeld met zwarte pumps en een zwart-witte clutch. Ook goud en zilver doen het dit seizoen goed, zelfs als het gaat om avondschoenen. Wat denk je van een elegant, flonkerend sandaaltje in zilver of goud?

Erg feestelijk zijn pailletten. En dit seizoen geldt: hoe groter hoe beter. Kies bijvoorbeeld een legging met mooie pailletten en maak je outfit compleet met een elegant topje en een vrouwelijk gesneden smokingjasje. Ook in avondjurken met grof kant (in zwart of crème) ben je een prachtige verschijning. Op de rode lopers zagen we al veel succesvolle actrices in deze avondkleding.

Kleur is hot: avondjurken mogen uitbundige tinten hebben, zoals felrood, oranje en geel. Blauw en groen zijn een wat meer bescheiden, maar even smaakvolle keus. Hierbij draag je avondschoenen in eenzelfde of juist contrasterende kleur. Colour blocking is nog steeds actueel en levert een prachtig plaatje op. Wil je een edgy look, kies dan stoere maar stijlvolle avondkleding van leer.

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>