Handtassen

Vrouwelijke, draagbare eyecatchers

Published On juli 3, 2014 | By admin | Tassen

Het overkomt de meeste vrouwen, vroeg of laat: de tassenverslaving! Oké, wellicht voor sommigen wat overdreven gesteld, maar tassen zijn en blijven geliefd, van meisje tot dame. Tassen zijn er in het groot en in het klein, bontgekleurd en neutraal. Maar één tas bevindt zich in de collectie van vrijwel iedere vrouw: de handtas!
Handtassen in alle kleuren

Handtassen zijn praktisch én stijlvol. Ze worden al tijden gebruikt voor verschillende doeleinden. Een handtas matchen met pumps, een statement maken met een elegant exemplaar of ‘gewoon’, een item voor de doordeweekse dag: handtassen zijn altijd populair geweest en zullen dat blijven. En ook deze zomer draagt weer een nieuwe handtas met zich mee. De kleuren lopen uiteen: van wit tot roze en van groen tot een combinatie van vele, bonte kleurtjes.

Girly en vrouwelijk

Handtassen zijn, zoals eerder gezegd, praktisch. Mannen maken er wel eens grapjes over: een vrouwentas lijkt een bodemloze put. Je draagt er alles in mee met het grootste gemak. Maar de handtas is niet alleen handig. Op het moment zijn deze namelijk supervrouwelijk of zelfs heerlijk girly. Roze tinten, afgezet met lovertjes of bekroond met ‘gouden’ details: de handtas is een eyecatcher!

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>