tassen bij je outfit

Vind je ideale tas

Published On juni 28, 2014 | By Eline van Looijen | Tassen

Je weet zeker dat je je sleutels bij je hebt, maar je kunt ze nergens vinden. Je graaft tussen de pennen, de make-up en de losse papiertjes. Daar kom je ook nog ergens je telefoon tegen. Je tas ziet er zo mooi uit van buiten, maar van binnen is het een monster. Alles wat je erin stopt, eet hij op en je vindt niets meer terug.

Tassen van Omoda
Tassen moeten er natuurlijk geweldig uitzien, dat is logisch. Ze maken onderdeel uit van je outfit dus ze moeten er perfect bij passen. Niemand ziet echter de binnenkant. Die mag dus best praktisch zijn. Het belangrijkste onderdeel van een tas is dan ook het sleutelkoord. Je trekt zo je sleutels naar buiten zonder lang te zoeken.
Verder kun je niet zonder vakjes voor pennen, je telefoon en allerlei kleine spulletjes. Een groot vak voor een laptop is tegenwoordig ook een must. Voeg een tweede vak toe met ruimte voor boeken en papieren en je bent klaar om naar je werk te gaan.

Als je eenmaal weet hoe je ideale tas eruitziet, hoef je nog maar een ding te doen: shoppen!

Shoppen bij Omoda voor tassen

Hier vindt je de tas van de foto

michael kors tas van de foto

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>