Tassen

Een tas voor iedere outfit!

Published On maart 22, 2013 | By Eline van Looijen | Tassen

Wie is er niet altijd op zoek naar zo een prachtig armjuweeltje die past bij je outfit?

Vrouwen en tassen, het zijn er nooit genoeg! We hebben de juiste tas nodig om ons outfit compleet te maken. Dat is ons excuus, heerlijk toch! Ook dit jaar zijn er weer oneindig veel tassen voorbij gekomen op de catwalk in allerlei soorten en maten. Dus dames, wees gerust er is voor ieder wat wil en wat wils voor ieder!

Vrouw met witte tas

Vrouw met witte tas

Erg vaak zagen we de witte tas voorbij komen. We kunnen dus met een gerust hart zeggen dat dit één van de belangrijkste accesoires op de catwalk was. Alle mode ontwerpers lieten de modekleur wit terugkomen in hun ontwerpen. Wij zeggen: een must-have want je kunt het combineren met alles in je kledingkast. De ideale tas voor bij iedere outfit.

Uiteraard worden ook alle trend thema’s voortgezet in de tassen: dierenprints, de één kleur theorie, neon en metallic. Laten we ook de transparante look niet vergeten. Wil jij dat iedereen weet wat er in jouw tas zit?

Onbelangrijk in de trend voor dit jaar is of je voor een grote of kleine tas kiest. Gelukkig is dit erg persoonlijk en situatie afhankelijk (geen, twee of vijf kinderen!) en mag het beide!

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>