Via Via schoenen

ViaVai: proud to be different

Published On september 22, 2014 | By Eline van Looijen | Schoenen

Schoenen van ViaVai: ze zijn nét even anders. En dat maakt ze nou juist zo leuk! Viavai schoenen zijn er in neutrale exemplaren, maar veel leuker zijn de paren met de opvallende gespjes, anders dan andere schoenen. Zoals de makers zelf zeggen: ze zijn trendy, stylisch en easy going. Vrouwelijkheid wordt gecombineerd met een lekker zittende, alledaagse schoen waardoor deze hakjes, laarsjes en gympen heerlijk zijn op het werk én de zaterdagavond. Geen wonder dat ze zo populair zijn!

ViaVai, uniek voor de vrouw

De makers pronken en terecht. Een mooie collectie, welke speciaal is ontworpen voor de modebewuste en vrouwelijke voet, brengt een leuk exemplaar voor vrijwel iedereen. Het leuke aan de schoenen van ViaVai is dat je een handige en fijne schoen kunt dragen én toch een stylisch statement maakt. Weg met de pijnlijke pumps, de onhandige ballerina’s en de onstabiele hakken. Met ViaVai oog je net zo sexy, vrouwelijk en beeldschoon als jij je voelt – en zijn jouw voetjes je ook nog eens reuze dankbaar! ViaVai schoenen hebben een bescheiden prijskaartje en zijn te koop in vele webshops en natuurlijk op de site van het merk zelf.

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>