Timberland schoenen

Timberland schoenen

Published On september 21, 2014 | By Eline van Looijen | Schoenen

Timberland schoenen

Timberland schoenen: populair, stevig, mooi en het beste van alles: ze zitten ontzettend lekker! Timberland is een Amerikaans merk, gebaseerd op de echte Britse schoenmode. Vandaag de dag zijn Timberland schoenen niet meer uit het straatbeeld weg te denken en dat is niet zo vreemd. De schoenen hebben een fijne pasvorm en bieden zowel in de bergen als op het asfalt comfort. Waar de schoen oogt als een fijne stapper voor in de bergen, zijn Timberland schoenen tegenwoordig veel meer dan dat.

Modieus in alle soorten

Jonge meisjes, volwassen vrouwen, kinderen en mannen zie je tegenwoordig lopen met deze heerlijk zittende en modieuze stappers. Timberland schoenen zijn er in vele soorten en maten, maar de meest voorkomende en populaire paren hebben een bruine tint, mooie veters in natuurkleuren en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Timberland schoenen hebben een zool van slijtvast rubber, waardoor deze lang meegaan en zorgen voor een stevige basis voor de voeten. Het uiterlijk staat voor velen voorop: deze schoenen zijn te matchen met iedere soort kleding – van stoer tot fladieus – en te gebruiken als alledaags schoeisel, voor zowel jong, als oud. Timberland schoenen zijn hot!

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>