van lier schoenen

Stijlvolle mannen dragen Van Lier schoenen

Published On september 25, 2014 | By Eline van Looijen | Schoenen

Mannen en schoenen. Dat is niet direct een combinatie waarbij je denkt aan stijl en smaak. Herenschoenen zijn vaak een beetje saai en grijs. Of eigenlijk zwart. En soms zijn ze bruin, wat al heel uitdagend is voor sommige mannen. Wordt het niet eens tijd je man te voorzien van schoenen die beter bij jouw stijlvolle garderobe passen?

Want mannen en Van Lier schoenen, dat is een heel ander verhaal. Met deze schoenen verander je je man van een grijze muis in een kleurrijk figuur. En dan mag hij best beginnen met een paar grijze veterschoenen. Maar alleen om te wennen aan een andere kleur dan zwart.

Als hij de smaak te pakken heeft, kun je hem een paar blauwe Van Lier schoenen laten passen. Dat staat hem ongetwijfeld fantastisch. Niet alleen onder zijn blauwe pak, maar ook onder zijn spijkerbroek. Als jullie nu samen uitgaan, is hij perfect aangepast aan jouw stijl! En als hij naar kantoor gaat, mag hij nog best af en toe zijn oude zwarte schoenen dragen. Tenminste, als hij die dan nog wil.

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>