Pantofola d'Oro schoenen

Pantofola d’Oro schoenen: gouden slippers voor elke dag

Published On september 24, 2014 | By Eline van Looijen | Schoenen

Droom jij ook van comfortabele schoenen voor elke dag? Maar ben je op zoek naar de ware en wil je niet op afgetrapte gympies lopen als je hem eindelijk ontmoet? Dan moet je eens een paar Pantofola d’Oro schoenen proberen. Deze ‘gouden slippers’ worden gemaakt door de Italiaanse familie Lazzarini. Deze familie geeft al sinds 1886 de kunst van het maken van schoenen van generatie op generatie door.

De familie Lazzarini weet als geen ander hoe ze schoenen moeten maken waarin je voeten alle vrijheid hebben. De schoenen zijn flexibel, passen goed en zijn ook nog eens stijlvol en elegant. Ze zien eruit als sneakers, maar dan met net dat beetje extra klasse. En natuurlijk zijn ze er in vele kleuren, zodat er altijd wel een paar is dat bij je outfit past.

Als je de liefde van je leven wilt ontmoeten, dan moet je natuurlijk wel de juiste mannen aantrekken. Trek daarom je Pantofola d’Oro schoenen aan als je op stap gaat. Het kan dan gewoon niet anders dan dat de knappe mannen met Italiaans uiterlijk en temperament aan je voeten liggen!

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>