Roze Armani horloge

Super grote of ultra kleine horloges!

Published On maart 30, 2013 | By Eline van Looijen | horloges

Komend jaar heb je twee keuzes als je de trend van 2013 wilt volgen: of je kiest voor een super groot horloge of je gaat voor een ultra klein horloge. Uiteraard is het bij de keus die je maakt wel heel erg belangrijk dat je kiest voor het horloge dat bij je past, wat de trends ook zijn! Klein horlogeDe gekleurde horloges zal je overal blijven tegenkomen helemaal tot aan het eind van de winter. Het leuke van de gekleurde varianten is dat je al voor een zeer betaalbaar bedrag een matching horloge bij jouw verschillende outfits kunt vinden. Ben je toch niet zo van de kleurtjes? In steeds meer winkels en webshops vind je nu de rosé goudkleurige horloges. Deze kleur is een vervanging voor de goud- en zilverkleurige horloges in 2013.

 

Nog een trend, misschien wel de trend op het gebied van horloges in 2013 zal zijn: het houten horloge. Deze trend is gekoppeld aan een trend van de afgelopen paar jaar die we steeds vaker zien terugkomen in de modewereld: Mileubewust. Een beter mileu? Begin aan een houten horloge!

 

Misschien geen nieuwe trend maar wel erg leuk zijn de nieuwe sjaal horloges! De band van het horloge is een sjaal en deze kunnen je matchen en mixen met verschillende sjaaltjes.

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>