Kleuren horloges

De kleur van het horloge

Published On maart 25, 2013 | By Eline van Looijen | horloges

Als we gaan kijken naar de juiste kleur op horloge gebied voor 2013 beginnen we met zwart en wit. Zowel de band als de wijzerplaat van het horloge hebben hierbij dezelfde kleur, zwart of wit straalt uit simpel en strak. Geen glimmende exemplaren maar juist de matte varianten hebben hierbij de voorkeur.

wit dames horlogeVerder gaan we dit jaar voor de wat minder schreeuwerige en meer subtielere kleuren. Hierbij kun je denken aan de kleuren van het seizoen: olijfgroen, bruin, bordeauxrood en blauw. Vind je dit saai en wil je liever een iets kleurrijker horloge? Dan kun je in de accenten van het klokje de basiskleuren groen, geel, rood en blauw laten terugkomen.

Dit komend jaar zullen de goud- en zilverkleurige horloges plaats gaan maken voor rosé goudkleurige horloges. In de wandelgangen wordt er gefluisterd dat deze kleur alleen geschikt is als je een lichtbruin getinte huid hebt. Daar is niks van waar! Ook op een blanke of donkere huid komt deze prachtige kleur helemaal tot zijn recht.

Uiteraard zullen we ook bij de horloges de modekleur van 2013 niet vergeten. Vele ontwerpers hebben ervoor gekozen om deze prachtige kleur terug te laten komen in de horloges. We hebben het hier natuurlijk over Emerald groen. Met deze kleur kun je dit jaar de plank niet misslaan!

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>