Bruidsmeisjes

Hoe ziet het ideale bruidsmeisje eruit?

Published On april 24, 2014 | By Eline van Looijen | Bruidsmode

Bij een bruiloft moet er van alles geregeld worden. De catering, de kaarten, de muziek, de locatie en natuurlijk de kleding. Over je eigen jurk ben je misschien al uit, maar hoe ziet het ideale bruidsmeisje eruit?

Bruidsmode voor bruiden en bruidsmeisjes
Bruidsmode bestaat in veel verschillende stijlen: bij elke trend past wel een jurk. Gelukkig maar, want zo vindt iedereen een jurk die bij haar past! Kies je voor kant, zijde of ga je voor een jurk van een zachte stof? Houd je van een klassieke stijl of liever heel modern en asymmetrisch? Natuurlijk moet de kleding van je bruidsmeisjes er net zo mooi uitzien als die van jou. Daarnaast moet het geheel bij elkaar passen.

Het ideale bruidsmeisje
Een bruidsmeisje staat je de hele dag bij. Daarom is het prachtig als haar kleding aansluit bij de jouwe. Kies bijvoorbeeld voor een jurk in ton-sur-ton: draag jij wit, dan draagt je bruidsmeisje lichtgrijs, -blauw, -roze of -groen. Dat zorgt voor een subtiel kleurcontrast! Comfort is ook belangrijk: daardoor kan je bruidsmeisje je tijdens jouw dag de hele dag bijstaan.

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>