trouwjurken winkels

Drie leukste trouwwinkels van Nederland

Published On juli 10, 2014 | By Eline van Looijen | Bruidsmode

De maanden voordat je gaat trouwen zijn spannend. Wat moet je allemaal regelen, wie uitnodigen en wat ga je precies doen. Een van de leukere dingen op je lijstje is je trouwkleding uitzoeken. Waar kun je dat beter doen dan bij de drie leukste trouwwinkels van Nederland?

Daar hebben ze de trouwjurk van je dromen beslist. Welke prijsklasse of stijl je ook zoekt. En verder ook alle bruidsaccessoires die je nodig hebt. Zelfs een pak voor je aanstaande man. Weddingwonderland.nl is de one-stop-weddingshop met bruidsjurken vanaf 99 euro. De mooiste jurken voor bruidsmeisjes; lingerie; bruidsschoenen; avondjurken en tasjes zijn er te koop. Bruidstaart en fotografie is er te regelen en bovendien zijn honderden jurken te huur. Honeymoonshop.nl heeft eveneens uitgebreide collecties trouwjurken. Zowel gekleurde, korte als echte prinsessenjurken. Schoenen, sluiers, handschoenen, tiara’s en alle andere bruidsaccessoires behoren ook tot de collectie. Er is zelfs een online paskamer. De grootste bruidszaak van Europa Weddings.nl heeft veel korte trouwjurken, jurken voor volslanke bruiden en een flinke collectie onder de duizend euro. Alle internationale merken bruidsjurken zijn hier te koop. Kijk eens op de websites van deze leukste trouwwinkels van Nederland en trek er gerust een hele ‘shopdag’ voor uit!

Like this Article? Share it!

About The Author

One Response to Drie leukste trouwwinkels van Nederland

  1. jeaul says:

    Hartelijk dank voor uw aanbeveling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>