Bruidegom

De kleding van de mooiste bruidegom

Published On april 27, 2014 | By Eline van Looijen | Bruidsmode

Je bruiloft is één van de indrukwekkendste dagen van je leven. Daarom is het belangrijk dat je je zeker, mooi en comfortabel voelt in de kleding die je draagt. De laatste bruidsmode zorgt voor de mooiste bruid en bruidegom.
Bruidsmode: trends
Bruidsmode verschilt elk jaar. Ook de seizoenen hebben invloed op jurken en pakken die geschikt zijn voor een trouwerij. Denk bijvoorbeeld aan de materialen van een trouwpak: in de winter zijn rijke stoffen als velours en tweed erg populair, terwijl een zomerbruiloft vraagt om een linnen of lichtgekleurd pak. Qua kleur wordt er vaak gekozen voor donkerblauw of wit, maar denk eens aan nachtblauw, mosgroen of bordeauxrood… Verrassend!

Kleding voor de bruidegom
De kleding van de bruidegom moet natuurlijk matchen met de bruidsjurk van de bruid. Bijvoorbeeld in kleur of in materiaal. Ook is het mooi om accenten uit de outfit van de bruid terug te laten komen in de kleding van de bruidegom. Tot slot is het belangrijk dat de mooiste bruidegom gekleed is in een pak waarin hij zich op deze speciale dag op z’n gemak voelt!

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>