Bruidsmode 2015

Bruidsmode van 2015

Published On maart 16, 2015 | By Eline van Looijen | Bruidsmode

Wie in 2015 een trouwjurk wil kopen, kan het nogal eens moeilijk krijgen. Dit jaar is er een hele ruime keuze aan verschillende stijlen in de de bruidsmode. De traditionele witte trouwjurk lijkt steeds meer naar de achtergrond te verdwijnen.

Veel kleur
Wat kleur betreft, leek het vaak of je maar uit twee uitersten kon kiezen; wit/room of sterke kleuren als bordeauxrood. Dit jaar wordt dat anders. Er komen meer kleuren maar vooral ook zachtere kleuren. Dit geeft een iets meer romantische uitstraling.

Griekse stijl
Wie fan is van Griekse kleding stijlen, kan haar droom misschien dit jaar wel zien uitkomen. De trouwjurken, of liever gezegd gewaden, in Griekse stijl zijn niet weg te denken in het jaar 2015. Dit is dé kans om jezelf te voelen als Griekse godin.

Less is more
Oftewel, minimalisme. Als je genoeg hebt van de glamour en de bling bling van de afgelopen jaren, is dit misschien iets voor jou. Deze eenvoudige stijl vind je terug bij alle soorten trouwjurken en is vrij van alle drukke details die je vaak bij andere jurken ziet. Eenvoud siert de mens.

De jaren ’20
Dit is een stijl die, met alle glitter en glamour, recht tegenover de vorige stijl staat. Deze jurken ogen erg feestelijk. Dit komt vooral omdat bij deze jurken vaak gebruik wordt gemaakt van glanzende en soepel vallende stoffen.

De jaren ’60
Deze stijl zie je niet alleen in de bruidsmode terug, maar ook bij de ‘gewone’ kleding is dit een populaire trend in 2015. Deze stijl staat voor vrijheid en ongedwongenheid.

Tweedelig
Dit is een opvallende nieuwe trend in de bruidsmode en misschien wel eentje waar we aan moeten wennen. De ‘jurk’ bestaat uit twee delen, al dan niet samen gebracht met een ceintuur. Er mag zelfs huid getoond worden tussen het bovenlijfje en de rok.

Like this Article? Share it!

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>